Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop: Klassieke Belichtingen

workshop Klassieke Belichtingen van Frank Doorhof
foto: © Frank Doorhof

Datum: 20 januari 2018
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Geschikt voor: Iedereen
Prijs: € 149,00 p.p. incl. lunch
Lokatie: Studio FD
Plaats: Emmeloord

Vind jij ze ook zo prachtig? De zwart/wit fashion portretten uit de jaren 40/50/60. Van iconische fotografen zoals Helmut Newton, Richard Avadon en David Bailey. Moeilijk zelf schieten? Dat valt best mee. In deze workshop gaat Frank Doorhof het je leren. Niet alleen de techniek van de belichting en gear komt aan bod maar ook coachen van het model.  De laatste set maakt Frank de beroemde  d’Harcourt stijl, compleet met meerdere flitsers en flags. Gegarandeerd een money maker! 

fotomodel met camera en zonnebril
‍‍foto: © Frank Doorhof

De workshop start zoals altijd met een Q&A, hier kun je alles vragen over het onderwerp. Frank zal deze direct beantwoorden en verwerken in de workshop. Daarna bouwen we samen een licht opstelling en kun je zelf schieten met een professioneel model nadat Frank heeft laten zien hoe hij schiet. Onze modellen hebben verschillende outfits zodat elke set anders is. We doen meestal 3 tot 4 sets.

Maximaal 6 deelnemers.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: