Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop: Hoe je jouw eigen verhaal universeel en interessant maakt!

Datum: 7 augustus 2017
Tijd: 14.00 uur
Geschikt voor: Iedereen
Prijs: € 62,50 p.p.
Lokatie: Kasteel Woerden
Plaats: Woerden

Bij Fotografencafé Kasteel Woerden is er op maandag 7 augustus de workshop: Hoe je jouw eigen verhaal universeel en interessant maakt!.

foto: Anaïs López
foto: Anaïs López

Anaïs López (Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten 2006, Sint Joost Academie 2010) werkt als zelfstandig fotograaf voor tijdschriften, gaf in eigen beheer diverse publicaties uit, exposeerde in binnen- en buitenland en geeft workshops aan masterstudenten fotografie. Anaïs is medeoprichter van Docking Station, een fotografieplatform voor visuele verhalen. 

Programma voor 8 tot 15 deelnemers

14.00 - Ontvangst en kennismakingsronde

14.15 - Anais López vertelt over de ervaringen met de fotografen van Docking Station

Elk verhaal begint klein, met een persoonlijke fascinatie. Aan de hand van verhalen van de fotografen die Docking Station heeft geholpen, laat co-directeur Anaïs López zien hoe je met het kiezen van de juiste vorm en edit een verhaal universeel en interessant maakt voor een breed publiek. Ben je nieuwsgierig hoe ver jouw verhaal kan reiken?

15.15 - Na de pauze: jouw verhaal naar het volgende niveau!

Anais kijkt samen met jou hoe jij je eigen verhaal naar het volgende niveau kan brengen. Er is ruimte voor discussie over eigen werk. Neem dus je eigen werk mee! Dan kijken we samen hoe je het beste je werk in je portfolio kan tonen en aan wie.

17.30 - Afsluiting met een drankje

Schrijf je in!

Stuur ons per email je naam, adres en 06-nummer vóór 5 augustus. Na aanmelding van tenminste 8 deelnemers, gaat de workshop door. Je ontvangt dan een factuur. Stort het bedrag op NL39 ABNA 09747 13864 van Stichting Weerlicht.

inclusief BTW 

Prijs workshop met deelname fotografendiner: € 87,50 inclusief BTW 

De deelnemers aan de workshop zijn ook in de avond van harte welkom om de avondpresentatie van Anaïs López met preview multimedia project De Migrant, het bekijken van portfolio's en de gesprekken aan De Lange Tafel bij te wonen.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: