Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop fotografie voor gevorderden

Datum: 29 april 2017 of 27 mei 2017
Tijd: van 13.00 uur tot 16.30 uur
Geschikt voor: Gevorderden
Prijs: € 75,00
Lokatie: Eetcafé-Zalencentrum “De Aanleg” Asserstraat 63 9451 TA Rolde (Deurze)
Plaats: Deurze (Drenthe)

In deze workshop fotografie voor gevorderden leer ik je hoe je betere landschapsfoto’s kunt maken. De workshop duurt een halve dag en vindt geheel plaats in de mooie natuur van het Nationale beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al wat verder zijn in hun fotografische ontwikkeling. In deze workshop komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals de fijne kneepjes van het belichten, het werken in RAW maar ook hoe je handig gebruik kunt maken van bepaalde app’s op je mobiele telefoon. We duiken in de optische werking van objectieven zodat je deze nog beter kunt gebruiken en we gaan dieper in op compositie en het ‘lezen’ van het landschap.

foto van landschap met heide en kale boom en lucht
foto: Jan Duker

In deze workshop is veel ruimte voor je eigen specifieke vragen. Na inschrijving ontvang je een intake formulier, waarop je kunt aangeven wat je graag zou willen leren. Door het beperkte aantal deelnemers is het over het algemeen goed mogelijk om alle vragen en onderwerpen aan bod te laten komen.

Deze workshop wordt ook gegeven op 27 mei 2017.

Maximaal aantal personen: 6

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: