Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop fotografie voor beginners

foto van paard met berijder in groen gebied

Datum: 22 april 2017 of 20 mei 2017
Tijd: van 09.30 uur tot 16.30 uur
Geschikt voor: Beginners
Prijs: € 95,=
Lokatie: Eetcafé-Zalencentrum “De Aanleg” Asserstraat 63 9451 TA Rolde (Deurze)
Plaats: Deurze (Drenthe)

In deze workshop fotografie voor beginners leer ik je hoe je betere foto’s kunt maken. De workshop duurt een hele dag en wordt gesplitst in twee delen: een theoretisch programma ’s ochtends binnen, en een praktisch programma ‘s middags buiten. De theorie uit het ochtendprogramma ga je ’s middags in de praktijk brengen. De ervaring heeft geleerd dat deze formule goed werkt en dat je door gelijk “te doen” de theorie beter begrijpt. Door de beperkte groepsgrootte is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Daarnaast wordt het theoretische kader ondersteund met een uitgebreide cursusmap van ruim 60 pagina’s, die je mee naar huis krijgt en later ook als naslagwerk kunt gebruiken.

Het praktische deel vindt plaats in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Park Drentsche Aa. De praktijkoefeningen worden in de natuur uitgevoerd. Dit wil niet zeggen dat jouw nieuw verworven kennis puur gericht is op natuurfotografie. Het theoretisch kader is breed opgezet en biedt je voldoende handvatten voor andere takken van fotografie.

Deze workshop wordt ook gegeven op 20 mei 2017.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: