Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop Fields of Gold

foto van geel veld met koolzaad

Datum: 30 april 2017
Tijd: van 10.00 uur tot 21.30 uur
Geschikt voor:
Prijs: € 135,=
Lokatie: Omgeving Oldambt
Plaats: Omgeving Oldambt

In het noorden van Groningen kun je elk jaar prachtige gele velden met koolzaad vinden. Soms zijn het gouden golven die rustig deinen op het ritme van wind. Het andere moment komen de details van de opspattende gele branding vol op je af! Prachtig!

Wij gaan deze gouden velden in het Groninger landschap fotograferen. Een vlak landschap van eindeloze polders met zo nu en dan mooie dorpjes en fraaie boerderijen. Uniek in Nederland. Voor veel Nederlanders lijkt het een eind weg, maar vanuit de randstad is het maar 2 uurtjes rijden. Ik garandeer je dat deze workshop zeer de moeite waard is en dat je met unieke beelden terugkomt.

Ik geef deze workshop in 2017 op 30 april en 7 mei. We starten om 09:30 uur in de omgeving van Oldambt. De exacte locatie hoor je ongeveer een week van te voren. Dat lijkt aan de late kant, maar ik doe voorafgaand aan de workshop uitgebreid research naar de beste locaties zodat je tijdens de workshop op de mooiste plek staat om te fotograferen.

Maximaal aantal personen: 7

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: