Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop: Een inspirerend beeld-/fotoboek maken

Datum: 3 december 2018
Tijd: 13.30 uur
Geschikt voor: Iedereen
Prijs: € 87,50 p.p. inclusief diner, en € 62,50 excl. diner
Lokatie: Kasteel Woerden, Ridderzaal
Plaats: Woerden

Bij Fotografencafé Kasteel Woerden is er op maandag 3 december de workshop In eigen beheer een inspirerend beeld-/fotoboek maken door Anaïs Lopez.

Anaïs López (Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten 2006, Sint Joost Academie 2010) werkt als zelfstandig fotograaf voor tijdschriften en gaf in eigen beheer diverse publicaties uit. Zij exposeerde in binnen- en buitenland en geeft workshops aan masterstudenten fotografie. Anaïs is medeoprichter van Docking Station, een fotografieplatform voor visuele verhalen.

Anaïs López geeft een creatieve en inspirerende workshop over het maken en het in eigen beheer uitgeven van een fotoboek.

Programma

13.30 uur - Anais López vertelt hoe zij bij haar projecten te werk is gegaan: waar begin je, welke vragen moet je jezelf stellen, hoe maak je jouw project eigen en uniek en hoe krijg je dit gefinancierd?

14.45 uur - De deelnemers gaan zelf aan de slag. Met elkaar worden de fotoprojecten van een ieder bekeken en gaan we nadenken over de vervolgstappen.

Neem voor deze workshop niet alleen je foto’s mee, maar ook al het mogelijke andere materiaal dat je hebt (tekeningen, teksten, artikelen, achtergrondonderzoek, etc). 

Afronding rond 17.00 uur.

Prijs workshop koffie, thee, fris inbegrepen: € 62,50 inclusief BTW

Prijs workshop met deelname fotografendiner: € 87,50 inclusief BTW

De deelnemers aan de workshop zijn ook in de avond van harte welkom bij de lezing van Anaïs Lopez en Jan Dirk van den Burg, het bekijken van portfolio's en de gesprekken aan De Lange Tafel.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: