Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop: A tot Z en zelf schieten

foto: © Frank Doorhof - model met rode krullen
foto: © Frank Doorhof

Datum: 16 september 2018
Tijd: 10:30 uur - 16:30 uur
Geschikt voor: iedereen
Prijs: €175,00 incl. lunch en drankjes
Lokatie: Studio76
Plaats: Eersel

Op zondag 16 september is de kick off van de “Frank Doorhof Hensel Workshop” tour en jij kan daar bij zijn!

Deze tour bestaat uit workshops op verschillende locaties waarin Frank de ins en outs van zijn workflow in de studio/locatie fotografie uitlegt. In deze workshop ga je zelf ook schieten.

In een volle dag gaan we letterlijk van A tot Z binnen de modelfotografie. Buiten verschillende lichtopstellingen krijg je ook direct inzicht in hoe het licht zich gedraagt, hoe je het kan manipuleren en voorspellen en natuurlijk hoe je het kan sturen.

Maar naast lichttechnieken is er ook veel aandacht voor het werken met het model, van coaching, styling en expressie tot het bevriezen van beweging (zelfs als het model hakken draagt).foto: © Frank Doorhof - model met witte jurk en veren op pad bij brug en huisjes
foto: © Frank Doorhof

Aangezien we werken met een kleine groep is er de hele dag veel ruimte voor vragen, en worden ook onderwerpen behandeld als business en retouching tips.

Model Nadine Stephan verzorgd ook de styling, dus portfolio platen gegarandeerd.

De workshop wordt gehouden in rental studio Studio76, (Eersel, Noord Brabant) waar al meer dan tien jaar Hensel flitsers staan.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: