Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Witte WNF-fotopetitie

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) biedt premier Balkenende op maandag 18 augustus in Den Haag een speciale 'witte-fotopetitie' aan. De witte-fotopetitie bestaat uit een selectie van 300 foto's van Nederlanders die op creatieve wijze hun bezorgdheid hebben geuit over de smeltende Noordpool.

foto van ijsbeer in groenig ijs
‍foto: WWF-Canon/Wim van Passel

De foto's maken deel uit van de 'witte acties' waarmee ruim 17.000 mensen de Noordpoolcampagne van het WNF de afgelopen maanden hebben gesteund. Ze worden gepresenteerd in een reusachtige, witte kijkdoos, die om 13:15 uur door premier Balkenende wordt geopend.

Met het aanbieden van de witte-fotopetitie wil het WNF premier Balkenende laten zien dat Nederland bezorgd is en de regering vraagt om actie te ondernemen voor behoud van de Noordpool.

Het WNF pleit voor het vergroten van het aandeel duurzame energie in de Nederlandse energievoorziening en wil dat het kabinet zo snel mogelijk grootschalige productie van windenergie op zee mogelijk te maakt.

Het publiek op het Plein krijgt daarna ook nog de kans een kijkje te nemen in de kijkdoos.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: