Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Wildlife camera’s van Minox

Het fotograferen van dieren in hun eigen biotoop is absoluut niet eenvoudig.

Sommige dieren zijn zelfs zo slecht te benaderen dat het zelfs voor professionals een gigantische uitdaging is om het beestje in kwestie op de gevoelige plaat te zetten.

Bij Ricoh kan je echter terecht voor een leuke oplossing voor deze problemen, namelijk de Minox DTC 100 & DTC 500 Wildlife camera’s.

Dit zijn stevige, waterdichte camera’s die uitgrust zijn met bewegingssensoren en tot foto’s of zelfs videoclips kunnen maken van dieren die voorbij komen.

De DTC 100 is uitgerust met een 5 megapixel camera, de DTC 500 schopt het zelfs tot 8 megapixel en beschikt zelfs over een klein ingebouwd display.

Beide modellen kunnen naast foto’s ook filmbeelden schieten. Met deze camera’s richt Minox zich overigens minder op wildfotografen, maar eerder op beheerders van parken en jachtreservaten.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: