Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Vragen en opdrachten voor succesvolle fotoreportages

Vind jij het, net als veel andere fotografen, lastig om mooie en spontane poses te bedenken tijdens een fotoreportage? Met de vragen en opdrachten in dit boek maak je foto’s van echte momenten waarbij niemand hoeft te poseren.

Dit boek is samengesteld door de fotografen Peter en Corine Lammers. Ze delen een selectie van hun favoriete vragen en opdrachten, die zij continu in de praktijk toepassen en die garant staan voor het maken van ongedwongen foto's. Uiteindelijk geef je hier als fotograaf een persoonlijke kleur aan.

Vragen en opdrachten om van elke fotoreportage een succes te maken. Peter en Corine Lammers, ISBN 9789090342

Vragen en opdrachten staat vol met tips om als fotograaf je model het beste te benaderen zodat je een natuurlijke glimlach en ongedwongen pose tevoorschijn tovert. Hierdoor ontstaan foto's waarin mensen zichzelf herkennen en wordt de reportage een leuke belevenis waar men met veel plezier aan terug kan denken.

Voor beginnende fotografen is dit een praktisch stappenplan en als je al langer fotografeert kun je het boek gebruiken als inspiratie voor je eigen variaties. Zo kun je eventueel ook je persoonlijke aantekeningen toevoegen op speciaal hiervoor tussengevoegde blanco pagina's.

Een klein mooi vormgegeven boekje, waarvoor in elke fototas nog wel een plekje te vinden is.

Vragen en opdrachten - Peter en Corine Lammers (Editie: kinderen, familie, ouder + kind, koppels en grote groepen)
Pagina’s: 128
Prijs: € 59,95
Uitgever: Pumbo
ISBN: 9789090342481

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: