Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Visuele hoogstandjes door Bekende Nederlanders in ‘Het Perfecte Plaatje’

‘Het Perfecte Plaatje’ dit najaar bij RTL 4

In alweer het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje strijden ditmaal niet acht maar tien deelnemers om de titel. Oud-darter Raymond van Barneveld, youtuber Bibi Breijman, culinair journalist Janny van der Heijden, cabaretier/kunstenaar Stefano Keizers, actrice Victoria Koblenko, acteur Soy Kroon, presentator Bert van Leeuwen, diva van de Lage Landen Patricia Paay, presentator Art Rooijakkers en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Wie mag zich de beste hobby-fotograaf noemen?

Onder leiding van Tijl Beckand voeren de hobby-fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit om zo te laten zien dat zij de mooiste foto’s kunnen maken. De opnames starten deze maand en zijn dit najaar te zien bij RTL 4.

studiofoto van Het Perfecte Plaatje met Tijl Beckand

Ook dit seizoen worden alle foto’s met een scherp oog beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Zij worden iedere week bijgestaan door wisselende gastjuryleden met hun eigen expertise die de deelnemers gaan helpen met nuttige tips en tricks.

De winnaar van Het Perfecte Plaatje seizoen 5 wint een fotoreportage in National Geographic Magazine. Wie kan zich in het rijtje van Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland voegen en zich de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020 noemen?

Tijl Beckand: “Een vijfde seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers.”

Vanaf 11 juni wordt het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje nogmaals uitgezonden op donderdagavond om 20.30 uur bij RTL 4.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: