Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Sony introduceert Imaging PRO Support in Nederland

Sony maakt bekend dat professionele fotografen in Nederland vanaf september 2017 gebruik kunnen maken van het Imaging PRO Support programma. Naast advies en ondersteuning omvat Imaging PRO Support een speciale telefonische helpdesk om professionele fotografen hulp te bieden bij het gebruik van hun α-camera-apparatuur. Het programma biedt ook een gratis collect-and-returndienst bij reparatie. 

Hiernaast kunnen professionele fotografen een gratis bruikleentoestel krijgen zodat zij aan het werk kunnen blijven. Verder hebben leden tweemaal per jaar recht op gratis reiniging van de beeldsensor en een check-up van de firmware.

Lidmaatschap van het Europese Imaging PRO ondersteuningsprogramma[i] is op dit moment gratis. Het is toegankelijk voor professionele fotografen die minstens twee Sony α-camerabody’s en drie Sony α-objectieven uit een lijst met geldige toestellen bezitten. 

Imaging PRO Support is momenteel beschikbaar in Japan, Zuid-Korea, Hongkong, Taiwan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Mexico en de Verenigde Staten. Een uitrol in andere Europese landen wordt op dit moment overwogen.

[i]Het programma is bedoeld voor professionele fotografen. Wie lid wil worden, moet daarom bewijs leveren van inkomsten uit fotografiewerk. Sony behoudt zich het recht voor om individuele gevallen zelf te beoordelen.

[ii] De Pro Support Service-site voor Nederland zal vanaf de start van de dienst in september 2017 online gaan.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: