Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Sony-cashbacks tot maar liefst 1000 euro

Jezelf verwennen met een fullframe Sony Alpha A7 systeemcamera is nú nog leuker dankzij een speciale wintercashbackactie van Sony. Je kunt namelijk een cashback claimen die kan oplopen tot €300,- , afhankelijk van het gekozen toestel. Deze compacte systeemcamera's zijn technische hoogstandjes die je verder helpen in het maken van foto's en video's. Daarnaast verzeker je jezelf van veel meer plezier bij het fotograferen! Bij CameraNU.nl zie je bij welke Sony A7-camera's je een cashback kunt verzilveren.

Als je een geselecteerd actiemodel aanschaft in de periode tot en met 28 januari 2018 bij CameraNU.nl én deze aankoop voor 28 februari 2018 registreert op de Sony-website, ontvang je het cashbackbedrag terug op je bankrekening.

Sony-cashbacks tot maar liefst 1000 euro bij cameranu

500 euro inruilkorting op Sony A9 Bij CameraNU.nl kun je ook profiteren van andere Sony-acties. Wil je bijvoorbeeld de Sony Alpha A9 systeemcamera, dan kun je hier €500,- inruilkorting voor krijgen als je een professionele spiegelreflexcamera inruilt. Dit aanbod loopt nog tot en met 31 december 2017.


Tot 1000 euro cashback op objectievenEen cashbackbedrag tot maar liefst €1000,- op een nieuwe lens kun je claimen bij de speciale wintercashbackactie van Sony. Dit bedrag is afhankelijk van het geselecteerde objectief. Fotografen die op zoek zijn naar een nieuw objectief voor hun Sony-camera kunnen hiervan profiteren bij CameraNU.nl tot en met 28 januari 2018. Naast de keuze uit de vele verschillende lenzen – fullframe A-mount, E-mount en APS-C E-mount – geldt de cashbackactie ook voor een aantal flitsers en battery grips. Op CameraNU.nl vind je naast alle spelregels en voorwaarden uiteraard het overzicht van alle actieproducten. Bovendien profiteer je bij CameraNU.nl direct van de gratis vijf jaar garantie op bijna alle actieproducten én de snelle, gratis verzending. 

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: