Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Professionele productlijn Nikon leasen

foto van een meisje in blauwe jurk die in een spagaat door de lucht zweeft in een herfstbos

Nikon Nederland en The Lease Factory kondigen een samenwerking aan waardoor Full Operational Lease van de professionele productlijn van Nikon mogelijk is. Deze vorm van leasen is volledig ontzorgend en inclusief service, garantie en verzekering.

Nikon Professional Lease is exclusief beschikbaar voor Nikon’s zakelijke gebruikersgroep, de leden van Nikon Professional Services (NPS).

Leasen kan zeer gunstig zijn voor een onderneming of zelfstandig fotograaf, aangezien de financiële buffer beschikbaar blijft voor andere projecten. Grote investeringen worden weer mogelijk waardoor het voor een onderneming mogelijk is om verder te groeien.

Ervaringen door NPS in het veld hebben geleid tot een onderzoek onder vakfotografen. Daaruit bleek dat investeringen soms uitgesteld werden door allerlei oorzaken. Men nam zelf risico door zonder apparatuur verzekering te werken. Deze situatie gaf de aanleiding om na te denken hoe Nikon de NPS leden ter wille zou kunnen zijn om deze cirkel te doorbreken.

Naast full operational lease zal ook financial lease worden aangeboden. Financial lease is een eenvoudiger vorm van lease die vergelijkbaar is met een banklening. Beide producten zijn zo ontwikkeld dat NPS leden maximaal profijt hebben van de fiscale voordelen van leasen.

Nikon Professional Lease zal beschikbaar zijn vanaf de verkoopstart van de nieuwe Nikon D5, welke gepland staat in maart 2016.

Binnenkort meer informatie over Nikon Professional Lease op: www.iamheretohelp.nl.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: