Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

Photo020: Workshop Van Opname tot Afdruk

Datum: 12 juni 2019
Tijd: 10:30 uur - 18:00 uur
Geschikt voor: Iedereen
Prijs: € 98,00
Lokatie: Theater & Café Restaurant Vrijburcht
Plaats: Amsterdam IJburg

Workshop Van Opname tot Afdruk met Eduard de Kam en Erik van der Hulst

Hoe kom je van pixels naar een perfecte afdruk? En hoe zorg je ervoor dat de afdrukken gelijk zijn aan wat je op je monitor ziet? Dit zijn vragen die veel bij fotografen spelen. En terecht, je wil immers het mooiste resultaat voor jouw foto’s.

Tijdens deze workshop leer je in 1 dag hoe je het beste uit je eigen printer en bestanden kunt halen en de mooiste afdrukken kan laten maken bij een fotolab. Deze unieke opzet voorziet in een praktische 1-daagse training gebaseerd op het succesvolle boek Van Opname tot Afdruk van Eduard de Kam en de ervaring van fine art printing specialist Erik van der Hulst van Het Beeldgebouw.

Photo020: Workshop Van Opname tot Afdruk

In het eerste deel van de workshop geeft Eduard de Kam een zogenaamde ‘hands-on training’ aan de hand van Lightroom en behandelt belangrijke onderwerpen als het opzetten van een gestroomlijnde workflow, omgaan met witbalans en aanpassingen aan belichting en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om thuis te komen tot het beste resultaat met je eigen printer.

Daarna deelt Erik van der Hulst zijn expertise als fotolab printing specialist van Het Beeldgebouw. Hij staat bekend om zijn persoonlijke benadering van fine art prints op groot formaat. Hij vertelt je wat nodig is om je bestanden op de juiste manier te beoordelen, te bewerken en aan te leveren. Zowel bestanden vergroten en controleren, als kleurruimte, bit-diepte en papierkeuze komen daarbij aan bod.

Over de trainers

Eduard de Kam is fotograaf en deskundige op het terrein van digitale fotografie en kleurbeheer. Hij is verbonden aan het Nederlands Instituut Digitale Fotografie in Haarlem (NIDF). Eduard heeft meerdere boeken over fotografie op zijn naam staan en is auteur bij Focus-PhotoQ. Zowel World Press Photo als De Zilveren Camera maken gebruik van zijn kennis.

Erik van der Hulst is manager van Het Beeldgebouw Fotolab en Fine Art Printstudio. Hij is al meer dan 30 jaar expert op het gebied van analoge fotografie, digitale beeldbewerking en printen in opdracht van gerenommeerde fotografen, galeries en musea. Eind jaren 80 heeft hij de transitie naar digitale beeldbewerking begeleid bij Souverein Weesp, destijds het meest vooruitstrevende en gerenommeerde fotolab van Europa.

Aanmelden via de website van Van Duuren Media. Hier vind je ook meer informatie over de opzet en voorbereidingen.

Programma:

10:30 uur – Ontvangst - zaal open
11:00 uur - Aanvang Masterclass in Theater Vrijburcht
13:00-13:30 uur - Lunchpauze (inbegrepen)
15:45 uur - Korte pauze (drankje inbegrepen)
18:00 uur - Einde

Wees er snel bij en meld je aan, want vol=vol! 

Kosten voor de workshop zijn € 98,00 inclusief 
het boek Fotograferen – Van opname tot afdruk t.w.v. € 36,99.


Lees meer op de website van Photo020.

Bestel dit boek
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: