Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

Photo020 avond: Aan tafel met Merlijn Doomernik

Op woensdag 6 november a.s. is de 10de editie van de Photo020 avond in Theater & Café restaurant Vrijburcht in Amsterdam. De Photo020 avond bestaat uit de presentatie en interview Aan tafel met Merlijn Doomernik en een netwerkborrel met mogelijkheid tot gratis portfolio reviews, voorafgegaan door een optioneel fotografen diner.

Merlijn Doomernik (1975) heeft bijna héél bekend Nederland voor zijn lens gehad. We kennen hem vooral van zijn fotografie voor de meeste grote kranten van Nederland, Filosofie Magazine en de Groene Amsterdammer. Merlijn is ook bekend vanwege zijn werk voor de VPRO (o.a. Zomergasten) en van verschillende platenhoezen en boekcovers.

foto: © Merlijn Doomernik

Met de serie Meisjes van de Goede Herder heeft Merlijn won hij de Zilveren Camera in de categorie Personen in het nieuws (serie).

Elke foto die hij maakt is een verhaal op zich; omgeving, geportretteerde en zijn kenmerkende gebruik van licht komen samen, vaak met een kleine knipoog van de fotograaf. Ook al lijkt er meestal een plan aan zijn beelden ten grondslag te liggen, doorgaans improviseert Merlijn met de toevalligheden die locatie en onderwerp met zich meebrengen.

Merlijn studeerde fotografie aan de KABK Den Haag en werkt o.a. voor NRC en Trouw. Hij viel meerdere malen in de prijzen bij The European Newspaper award en is aangesloten bij foto-agentschappen Hollandse Hoogte en het Amerikaanse Redux.

Tijdens de netwerkborrel zitten er 4 prominenten uit het vakgebied klaar voor portfolio reviews. Dit keer zijn dat galeriehouder Roel Sandvoort, chef fotoredactie NRC Media Natalia Toret, fine art fotograaf Aleksander Willemse en fotograaf, coach en projectleider Tom Meerman.

Programma:

  • Het Fotografendiner waar je voor een aantrekkelijke prijs geniet van een 2- of 3-gangen menu - Aanvang 17:30 uur
  • Aan tafel met… Merlijn Doomernik, een interactief interview en gesprek in Theater Vrijburcht – Aanvang 20:00 uur - Toegang is gratis
  • Portfolioreviews & netwerkborrel in de ontspannen omgeving van Café Vrijburcht – Aanvang 21:30 uur - Toegang is gratis

Wees er snel bij en meld je aan, want vol=vol! 
De avond is gratis. Het diner kost € 19,00 / € 23,25

Meer info op www.photo020.nl.

Bestel dit boek
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: