Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

Photo020 avond: Aan tafel met Hans Withoos

Op woensdag 10 juli a.s. is de 8ste editie van de Photo020 avond in Theater & Café restaurant Vrijburcht in Amsterdam. De Photo020 avond bestaat uit de presentatie en interview Aan tafel met Hans Withoos en een netwerkborrel met mogelijkheid tot gratis portfolio reviews, voorafgegaan door een optioneel fotografen diner.

Hans Withoos is succesvol fotograaf in de internationale modewereld van Brazilië tot Spanje, Italië, de Verenigde Staten en Marokko. Tevens is hij zeer productief in zijn autonome werk en staat bekend als ‘fotografisch schilder’ die zijn werken laag voor laag opbouwt en letterlijk met nieuwe media schildert. Zijn fotografie wordt gekenmerkt door kleurrijke beelden vol fantasie, met een excentrieke esthetiek.

Hij laat zich inspireren door onder meer de klassieke oudheid, de barok, de art nouveau en het surrealisme. Soms blijft hij dicht bij zijn oorspronkelijke bron, andere keren kiest hij een bepaald detail, kleur of compositie.

Voor de serie Withoos meets Withoos heeft de fotograaf stillevens en stadsgezichten van zijn beroemde voorvader Matthias Withoos samengevoegd met eigentijdse, surrealistische beelden. Door het toevoegen van bloemen, vissen, vogels en modellen komen schilderijen tot leven.

Hans geniet internationale bekendheid en maakte spraakmakend werk voor balletgezelschap Introdans en Stichting Orange Babies. Recent is het boek Photographic Paintings verschenen met een overzicht van het veelzijdig en kleurrijk oeuvre dat de fotograaf in dertig jaar heeft opgebouwd.

Tijdens de netwerkborrel zitten er vier prominenten uit het vakgebied klaar voor portfolio reviews. Dit keer zijn dat galeriehouder Feiko Koster (Eduard Planting Gallery), fine art fotograaf Aleksander Willemse, galeriehouder Anita Neve (Anita Neve Gallery) en portretfotograaf & installatie kunstenaar Peter van der Meer.

Programma:

  • Het Fotografendiner waar je voor een aantrekkelijke prijs geniet van een 2- of 3-gangen menu - Aanvang 17:30 uur
  • Aan tafel met… Hans Withoos, een interactief interview en gesprek in Theater Vrijburcht – Aanvang 20:00 uur - Toegang is gratis
  • Portfolioreviews & netwerkborrel in de ontspannen omgeving van Café Vrijburcht – Aanvang 21:30 uur - Toegang is gratis

Wees er snel bij en meld je aan, want vol=vol! 
De avond is gratis. Het diner kost € 19,00 / € 23,25

Meer info op www.photo020.nl.

Bestel dit boek
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: