Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Open Call Fotofestival Schiedam

Fotofestival Schiedam is een jaarlijks terugkerende fotomanifestatie waar ontwikkelingen binnen de fotografie worden getoond aan de hand van een actueel thema. Van 18 tot en met 28 oktober 2018 vindt de zesde editie van het festival plaats. Het festival roept fotografen en andere beeldprofessionals die fotografie gebruiken op, om bestaand werk of voorstellen in te dienen aan de hand van het thema van dit jaar: Re: Search.

De Open Call is dit jaar niet exclusief voor het fotografische veld of de kunstwereld. Onderzoekers, activisten, kunstenaars en studenten uit andere maatschappelijke en wetenschappelijke disciplines kunnen ook beeldmateriaal, dat onderdeel is van hun onderzoek of werkproces, indienen.

Fotofestival Schiedam, open call

Er wordt een breed scala aan genres en werk overwogen, variërend van: lange termijn fotojournalistiek en documentaire, bewegend en stil, multimediaal werk & collages, VR, internetprojecten, archiefbeeld en collecties, installaties, wetenschappelijk beeld, visualisaties  en publicaties.

Fotofestival Schiedam heeft een specifieke focus op hoe fotografie wordt gepresenteerd buiten de white cube en hoe het werk interacteert met de diverse en historische locaties die Schiedam te bieden heeft; van windmolens tot lege winkels en van oude cinema’s tot de openbare ruimte.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: