Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nieuwe grappige fotowedstrijd

foto van twee olifanten die hun achterwerk tegen elkaar aan duwen
foto: © George Logan | Elephants

De nieuwe Comedy Wildlife Photography Awards, een spannende fotowedstrijd, die amateur en professionele fotografen aanmoedigt om de humoristische kant van de natuur te ontdekken, is nu geopend voor inzendingen.

Deze zomerfotowedstrijd is op zoek naar inzendingen die het beste technische uitmuntendheid weten te combineren met de meest vermakelijke inhoud en bijschriften. De beelden die tot dusver ingediend zijn tonen dieren variërend van luipaarden tot parkieten, allemaal prachtig gefotografeerd, met een perfecte komische timing en een sterke tekst.

De Born Free Foundation krijgt samen met de Comedy Wildlife Photography Awards steun van Nomad Tanzania, Natural High, en Nikon. In de jury zijn o.a. ook de gewaardeerde fotografen Tom Sullam en Will Burrard-Lucas aanwezig.

De uiteindelijke winnaar ontvangt een vakantieweek fotografie op safari waarvan drie nachten in Kigelia Ruaha en vier nachten in Sand Rivers Selous in Zuid-Tanzania voor twee personen plus een Nikon D750 + 24- 85mm lens. Voor de tweede plaats is er een Nikon1 AW1 kit beschikbaar, en voor de derde plaats een Nikon Coolpix P900.

foto van 5 stokstaartjes waarvan er een omkijkt
‍foto: © Comedy Wildlife Photography Awards

Paul Joynson-Hicks, oprichter van de competitie, legt uit: "We zijn op zoek naar hoogstaande grappige, creatieve, dynamische en interessante wildlife fotografie en vergeet vooral het onderschrift niet!"

Voor meer informatie kijk je op www.comedywildlifephoto.com.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: