Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

MASTERCLASS: Dans- en actiefotografie op locatie

Ferry Knijn - skateboard actie

Datum: 6 mei 2017
Tijd: van 10.00 uur tot 00.00 uur
Geschikt voor: gevorderde - en amateurfotografen
Prijs: € 200
Lokatie: Rotterdam Katendrecht
Plaats: Rotterdam

DE MASTERCLASS

In de masterclass dans- en actiefotografie op locatie neem ik je mee op locatie en leer je alles wat je moet weten om gave actie- en dansfoto's te maken op locatie. De masterclass is voor maximaal 4 deelnemers om zoveel mogelijk individuele aandacht te kunnen geven en je te helpen met de uitdagingen waar jij tegen aan loopt. 

Onderdelen die aan de orde zullen komen zijn:

Werken met flits op locatie
Werken met HS-flitsen ( ik heb niet standaard voor al merken HS-Triggers, geef even je camera merk door om te checken of er trigger voor beschikbaar is). Scouten van locaties
Samenwerken met het model
Mixen van daglicht en flits
Werken met natuurlijklicht
Verder vooral wat jij graag wil leren!

INDELING

Een paar dagen voor de workshop krijg je een aantal thuis werk opdrachten.

Deze workshop heeft geen vaste indeling om zo het programma zo veel mogelijk naar jullie wensen aan te kunnen passen. We beginnen om 10.00 uur op Amsterdam CS, vanuit daar gaan we kijken naar welke locaties we willen gaan. Onderweg leg ik jullie de eerste basis theorie uit. Daarna gaan vooral met praktijksituaties aan de slag. 

MODEL

Breakdancers: Michel Mens en Emiel Strijker
Ballerina: bij minimaal 4 aanmeldingen. Na deelname aan een workshop krijg je ook toegang tot Ferry Knijn Extra! Op deze afgeschermde pagina plaats ik bijna wekelijks video's en tips, tricks en beantwoord ik vragen op het gebied van fotografie op het gebied van fotografie.

Maximaal aantal personen: 4

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: