Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Let's Focus. Het niet-technische fotografiehandboek

Van de hand van de jonge fotografe Marit Hilarius is het handboek verschenen: Let's Focus. Het niet-technische fotografiehandboek. Hilarius schreef het omdat ze een handboek miste dat fotografie toegankelijker zou maken.

Let’s focus is bedoeld voor iedereen die graag betere foto's wil gaan maken, maar moeite heeft met het lezen en begrijpen van bestaande technische fotoboeken. In dit boek legt Hilarius op een transparante en open manier uit wat je moet weten wanneer je als amateur (of professional) wilt leren fotograferen. 

Let's focus! - Marit Hilarius

Het handboek is uitgevoerd in full color met een heldere opmaak, vele foto's en kleine illustraties en is geschikt voor fotografen vanaf 15 jaar.

Marit Hilarius

Marit Hilarius is een 23-jarige visual designer en fotograaf met als doel: zo veel mogelijk mensen enthousiast krijgen voor fotografie.

Hilarius kreeg het idee voor dit boek al tijdens haar opleiding Fotografie aan de Foto Academie waar ze merkte dat fotoboeken vaak vol droge stof en vele technische termen zitten, waardoor ze ontoegankelijk worden. Hier wilde ze verandering in brengen: ze leert beginnende fotografen alle kneepjes van het vak, zonder ingewikkelde technische termen. 

Marit: “Fotografie lijkt soms net wiskunde, terwijl het om licht, compositie en emotie zou moeten draaien. Ook zonder technische kennis kun je mooie beelden schieten, zeker na het lezen van mijn boek.”
Let's focus! - Marit Hilarius

Alle relevante vragen komen aan bod: 

Hoe beslis je welke camera je koopt?
Hoe gebruik je alle functies van je fototoestel optimaal?
Hoe maak je een goede portret- landschaps- of productfoto?
Wat is de beste tijd om te fotograferen?
En wat kun je allemaal met je telefoon?

In veertien korte, heldere hoofdstukken legt Marit Hilarius je de beginselen van de fotografie uit.

Let's focus! - Marit Hilarius
Pagina’s: 230
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789463491402

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: