Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

Jarige Nikon trakteert

Nikon bestaat inmiddels al een eeuw en dat willen ze maar al te graag vieren. Om dit te vieren houdt Nikon een cashback-actie van maar liefst 100 dagen! Naast speciale jubileummodellen heeft Nikon een hele serie camera’s en objectieven geselecteerd waarbij je namens Nikon wordt getrakteerd.

Zo kun je bij verschillende modellen een cashback van €200 euro ontvangen. En, om het feest nog mooier te maken, geeft Nikon er ook nog een cadeautje bij! Zo krijg je naast je cashback bij een objectief een mooie cameratas, bij een D500, D750, D7500 en D7200 een speciale 100 jaar leren draagriem en een ministatief bij de D5600, D3400, B700 en A900. Gaaf toch?

Op CameraNU.nl staat het overzicht van alle deelnemende modellen. Daar vind je ook de voorwaarden van deze actie en de linkjes naar de Nikon website om je actieproduct te registreren voor de cashback. Bij CameraNU.nl profiteer je direct mee van de gratis vijf jaar garantie en de snelle, gratis verzending.

Over Nikon

Als je willekeurig aan mensen gaat vragen om een cameramerk te noemen, hoor je ongetwijfeld vaak het merk Nikon. Niet onlogisch als je bedenkt dat deze camerafabrikant dit jaar precies een eeuw actief is in de fotografiemarkt. In honderd jaar heeft Nikon een sterk imago opgebouwd en een mooie positie op de markt weten te veroveren. Ondanks de concurrentie en de sterk veranderende markt blijft dit sterke merk een van ‘de grote’ op het gebied van camera’s en objectieven. Niet alleen de kwaliteit staat binnen het merk centraal maar ook de uitstraling, service en het Nikon gevoel spelen hierbij een belangrijke rol.

Bestel dit boek
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Zorg ervoor dat ons mailadres voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat: info@fotografie.nl

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: