Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

JA, praktijkboek voor hedendaagse trouwfotografie

Het fotograferen van een trouwdag is een grote uitdaging en een verantwoordelijke taak. De spanning van de unieke momenten die zich nooit meer herhalen leggen druk op de schouders van de fotograaf.

Naast goede fototechniek bepaalt de inhoud van het beeld de kracht van de fotoreportage. In deze tijd is er veel vraag naar niet-geënsceneerde trouwfotografie. Een beeldverslag in documentaire stijl, zodanig gefotografeerd dat de dierbare momenten en de mensen op hun fraaist worden vastgelegd, is waar het vandaag de dag om draait. JA bereidt je daarop voor.

JA is geschreven voor amateur- en beroepsfotografen die zich willen verdiepen of specialiseren in hedendaagse journalistieke stijl trouwfotografie. Je wordt stap voor stap meegenomen door het leerproces in zowel technisch als inhoudelijk opzicht.

trouwfoto van echtpaar in wit op het strand hand in hand lopend naar de zee

Hoe bereid ik me voor? Welke apparatuur heb ik nodig en hoe gebruik ik die? Hoe vang ik het 'beslissende moment'? Hoe manoeuvreer ik me door de dag om de gebeurtenissen op ongedwongen en natuurlijke wijze vast te leggen? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in dit boek. JA is inspirerend, informatief, praktisch, duidelijk en leerzaam.

Verder in dit boek

• Heldere uitleg over composities, lichtval en het vangen van de officiële en spontane gebeurtenissen.
• Anticiperen op de unieke momenten van de dag en deze vertalen naar boeiende beelden.
• Honderden foto´s met uitleg over de totstandkoming ervan en de gebruikte camerainstellingen.
• Inclusief downloads voor je smartphone: meer dan 300 inspirerende voorbeeldfoto´s met ideeën en suggesties voor portretten, familiefoto´s, foto´s van de plechtigheden, foto´bij de trouwauto e.d. Hiermee heb je altijd een ´spiekbriefje´ bij de hand tijdens de echte trouwdag.
• Met inspirerende fotobijdrages van topfotografen uit Nederland en België: Joshua D'Hondt, Ronald de Bie, Floor Godefroy, Elinoor Veldman, Ilona Hartensveld en Astrid de Jong.

JA is geschreven voor amateur- en beroepsfotografen die zich willen verdiepen of specialiseren in hedendaagse journalistieke stijl trouwfotografie. Dit leerboek over bruidsfotografie helpt beginnende fotografen op weg, maar biedt voor de meer gevorderde fotograaf verdieping en inzicht in de complexiteit van het maken van een geslaagde fotoserie.

JA, praktijkboek voor hedendaagse trouwfotografie Inclusief: meer dan 300 downloadbare voorbeeldfoto´s voor je smartphone
Pagina's: 168 
Prijs: € 24,50 
ISBN: 9789081533164

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: