Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Interview Tadao Cern bij PictureThis

Interview Tadao Cern bij PictureThis

Op woensdag 6 september organiseren PictureThis Den Haag en Panorama Mesdag een speciale editie in het museum Panorama Mesdag voor fotoliefhebbers uit Den Haag en omstreken. 

Op deze avond geeft Tadao Cern, fotograaf en kunstenaar uit Litouwen, een diepte-interview rondom zijn huidige fototentoonstelling Comfort Zone, te zien tot en met 22 oktober bij Panorama Mesdag.

Tadao Cern

Tadao Cern

Het interview sluit aan bij Cerns eerste museale fototentoonstelling Comfort Zone. Met humor, tederheid en nieuwsgierigheid toont Cern de schoonheid en diversiteit van imperfectie, van mensen in hun comfortzone. De slapende, nietsvermoedende badgast, dicht op de huid geportretteerd, is onherkenbaar en in al haar kwetsbaarheid afgebeeld.

Op deze avond neemt Tadao je mee in zijn zoektocht naar de schoonheid van imperfectie, geeft hij in klare taal zijn visie op fotografie weer en toont hij zijn serie foto’s.

man op strandlaken op zand
foto: Tadao Cern

PictureThis is een Haags platform voor fotografie met als doel fotografie vanuit de hele wereld voor het voetlicht brengen aan fotografieliefhebbers uit Den Haag en omstreken. Panorama Mesdag heeft jaarlijks wisselende tentoonstellingen, waaronder hedendaagse fotografie.

Aanmelden kan via de website van PictureThis Den Haag. Toegang bedraagt € 7,50. Vrienden van PictureThis Den Haag hebben gratis toegang.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: