Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Inspirerende fotografie

Inspirerende fotografie is een uniek boek waarin de beste foto’s worden besproken van fotografen wereldwijd. In dit boek vind je niet alleen heel veel inspiratie, maar juist ook de onderliggende technieken die kunnen helpen jouw foto’s te verbeteren.

Inspirerende fotografie, isbn 9789043027106

Al bladerend kom je de meest indrukwekkende foto’s tegen, stuk voor stuk bijzonder en steeds met een eigen verhaal. Bovendien komen de fotografen in dit boek zelf aan het woord.

Over elke foto lees je hoe die tot stand is gekomen en welke middelen daarvoor nodig waren. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer uiteenlopend: van abstract tot macro, van documentaire tot natuurfotografie, van nachtfotografie tot stillevens en nog veel meer.

De foto’s in dit boek werden speciaal geselecteerd uit ’s werelds grootste fotogalerie 1x.com, een online verzamelplek waar fotografen van over de hele wereld hun foto’s tentoonstellen.

Inspirerende fotografie
Pagina's: 219
Prijs: € 29,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043027106

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: