Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Honderden euro's voordeel op Nikon camera's en lenzen

Met cashbackbedragen die oplopen tot €300,- is het deze winter nóg aantrekkelijker om een nieuwe Nikon camera of lens aan te schaffen! 

Voor de Nikon Winter Cashback is een verscheidenheid aan producten geselecteerd. Zo claim je niet alleen geld terug bij professionele spiegelreflexcamera's, zoals de D850 en de D750, maar ook bij een aantal handige Coolpix compact camera's en allerlei objectieven.

€300,- op Nikon f/1.4 objectieven
Bijna alle Nikon prime-objectieven met een maximaal diafragma van f/1.4 zijn geselecteerd voor deze actie. Op 6 van deze high-end producten claim je het maximale cashbackbedrag van €300,-.

nikon wintger cashback bij cameranu.nl

Claim cashback op Nikon FX en DX lenzen
Of je nu een Nikon camera hebt met een FX- of DX-mount, voor beide varianten vind je objectieven waarop je geld terugkrijgt van Nikon. Voor alle soorten fotografie doen er lenzen mee aan de cashbackactie.

Voordeel stapelen
CameraNU.nl heeft meerdere Nikon kits in het assortiment met een body en een of meer objectieven. Bij vijf van deze sets doen de body en een objectief mee aan de Nikon Winter Cashback. Zo stapel je de kortingen en wordt de aanschaf van een nieuwe uitrusting wel erg voordelig.

De Nikon Winter Cashback duurt tot en met 15 januari 2019.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: