Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Het Photoshop Workshop Boek

Het Photoshop Workshop Boek - Johan Elzenga

Deze bundeling van workshops geeft je een prima overzicht van de mogelijkheden van Photoshop: van fotobewerkingen, tekstcreaties en objecttekeningen tot zelfs speciale 3D-toepassingen met Photoshop.

Dit boek is geschikt voor alle recente Photoshop-versies (CS3, CS4, CS5 en hoger). Enige kennis van basistechnieken is vereist.Workshops zijn bij uitstek een manier om spelenderwijs met Photoshop te leren omgaan. Het Photoshop Workshop Boek beschrijft niet alleen wát je moet doen en hoé je iets moet doen, in tegenstelling tot de meeste Photoshop-boeken.

Fotograaf en Photoshop-expert Johan Elzenga leert je juist ook waaróm je een bepaalde techniek gebruikt en hoe je die in andere projecten zou kunnen toepassen. Zo vermijdt hij leuke trucjes waar je niets aan hebt, omdat je de onderliggende technieken ervan niet begrijpt.

Kortom, dit boek helpt je niet alleen Photoshop te gebruiken, maar vooral ook te begrijpen.

Dit boek is gebaseerd op de Engelstalige versie van Photoshop CS4, maar de Nederlandse namen van opties worden ook steeds vermeld, zodat het boek ook geschikt is voor de Nederlandstalige versie van Photoshop CS4.

Over de auteur

Fotograaf Johan W. Elzenga schrijft al vele jaren populaire Photoshopartikelen voor uiteenlopende bladen. Daarnaast schreef hij tientallen boeken over fotografie en fotobewerking.

Het Photoshop Workshop Boek - Johan Elzenga
Pagina's: 160
Prijs: € 20,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043023269

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: