Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Het Lightroom 4 boek voor digitale fotografen

Sinds het verschijnen van Adobe Photoshop Lightroom is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby ’s werelds bestverkochte Lightroom-boek.

Het Lightroom 4 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby, isbn 9789043025966

Ook in dit nieuwe boek hanteert Scott dezelfde revolutionaire, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee Lightroom leren leuk wordt.

Scott laat je meer zien dan alleen welke schuifregelaar wat doet (want dat doen de andere Lightroom-boeken ook al). In dit boek laat hij zien hoe je je eigen workflow voor digitale fotografie ontwikkelt. Hij gebruikt hiervoor twee eenvoudige, maar briljante principes waarmee dit boek een fantastisch leermiddel wordt:

• Scott vertelt je in dit boek steeds zijn eigen favoriete instellingen en geteste technieken. Hij traint jaarlijks duizenden Lightroom-gebruikers en weet wat echt werkt en wat niet, en hij vertelt je recht voor z’n raap welke techniek het beste is en welke je beter kunt vergeten en waarom.

• De indeling van het boek zelf volgt een standaard workflow waarin stapsgewijs alles aan bod komt. Zo gebruik je Lightroom vanaf de het begin als een professional.

Scott weet uit eerste hand welke problemen moderne digitale fotografen tegenkomen en wat ze willen leren zodat hun workflow sneller, eenvoudiger en leuker wordt. Dit alles heeft hij slim verwerkt in dit nieuwe boek over Lightroom 4.

Dit is het eerste en enige boek dat het hele proces op een heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Bovendien bevat het boek een hoofdstuk waarin je leert hoe je Photoshop naadloos opneemt in de Lightroom-workflow. Ook leer je enkele van Scotts nieuwste technieken voor portretten en landschapsfoto's. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek.

Scott Kelby is hoofdredacteur van het tijdschriften Photoshop User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals, trainingsmanager van de Adobe Photoshop Seminar Tour en veelgevraagd spreker op seminars. Scott schreef onder andere de bestsellers Het Adobe CS5 boek voor Digitale fotografen, Scott Kelby's 7-punten Systeem voor Adobe Photoshop en Scott Kelby over Digitale fotografie (deel 1, 2 en 3).

Zijn ontspannen en heldere stijl maakt Photoshop leren leuk. In zijn seminars traint hij jaarlijks duizenden mensen, waardoor hij precies weet welke technieken populair zijn. En die technieken deelt hij hier met ons in zijn nieuwste boek.

Het Lightroom 4 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby
Pagina's: 438
Prijs: € 39,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043025966

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: