Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Handboek Nikon Fullframe-camera

In Handboek Nikon Fullframe-camera worden de derde en vierde generatie van fullframe Nikon-camera's behandeld. Dit zijn de Nikon digitale reflexcamera's die het kleinbeeldformaat gebruiken.

In het digitale tijdperk wordt vaak de term fullframe gebruikt om verschil te maken met de andere digitale camera's die slechts een deel van het kleinbeeldformaat gebruiken. Nikon heeft er een eigen benaming voor: FX, als formaat voor professionele en andere veeleisende gebruikers.

Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie - Dré de Man, isbn 9789463560115

Fullframe heeft de mogelijkheid om in vergelijking met kleinere formaten een hogere kwaliteit te bieden.

In vergelijking met alle andere camera's, kun je met full-frame-modellen meer verwezenlijken wat je wilt. De enige beperkende factor is de kennis en de creativiteit van de fotograaf.

Het doel van dit boek is enerzijds het grotendeels wegnemen van die beperkende factor, door vrijwel alle technische kennis te verschaffen die nodig is om de camera optimaal te benutten. Het tweede doel is daar rechtstreeks mee verbonden: zoveel mogelijk plezier beleven met een fullframe Nikon.

De nadruk ligt vooral op de camera's D5, D850 en D750, maar bezitters van een D610, D600, D810 en D800(E) zullen er ook veel aan hebben.

Na registratie krijg je gratis toegang tot de webversie van het boek, plus relevante extra's.

Dré de Man studeerde Nederlands en volgde een klassieke fotografieopleiding bij Hans Götze. Hij werkte als fotojournalist en journalist en combineert beide bezigheden al dertig jaar. Hij is een van de pioniers op het gebied van digitale fotografie en schrijft er sinds tien jaar al meer dan vijfendertig boeken over.

Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie - Dré de Man
Pagina's: 280
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789463560115 

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: