Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fujifilm Experience in Utrecht

Fujifilm Experience 2018

Op 11 maart vindt van 10.00 tot 18.00 uur de Fujifilm Experience 2018 plaats in De Fabrique in Utrecht. Het event is gratis toegankelijk voor publiek. Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie, is dit een leuk event om te bezoeken. 

Gerenommeerde fotografen geven een kijkje in hun keuken, er zijn camera’s en objectieven om zelf uit te proberen, workshops van professionele fotografen en live fotoshoots. Tijdens het evenement staan de Fujifilm X Serie en het Fujifilm GFX Medium Format Systeem centraal.

meisje met make up kwasten

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er aan toe gaat op een grote commerciële fotoshoot? Tijdens het event is er alle kans om een uitgebreid kijkje in de keuken te nemen bij Ferry Knijn die samen met zijn team (licht- en fotoassistenten, MUA, hairstyliste, art director, designer, modellen, runner, etc.) een echte commerciële productie in opdracht van een klant uitvoert.

Verder geven onder meer Eugen Kamenew (expeditie fotograaf), Inge Hondebrink (prijswinnend fotograaf gedreven door de verhalen van mensen) en Stefan Finger (freelance fotojournalist voor bijvoorbeeld de Frankfurter Algemeine Zeitung) een lezing op de dag zelf.

Van natuurfotografie tot 360 graden fotografie

De Fabrique Utrecht
‍foto: De Fabrique Utrecht

Door de dag heen staan er diverse workshops op het programma. Op het gebied van natuurfotografie verzorgt fotograaf Marcel van Balkom de workshop, en fulltime beroepsfotograaf Martin Hogeboom zal inspireren op het gebied van reclame-, portret- en modefotografie. Jacques Yasemin, gespecialiseerd in het maken van 360 graden fotografie en hoogtefotografie neemt ook een boeiende workshop voor zijn rekening.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: