Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fototours van Tom van der Leij

Toms Travel Tours is een kleinschalige tourorganisatie in Amsterdam. Oprichter is de Amsterdamse reisjournalist en fotograaf Tom van der Leij die jarenlang de wereld rond reisde. Met drie verschillende fototours laat Tom als persoonlijke gids en professioneel fotograaf liefhebbers van fotografie de stad Amsterdam zowel overdag als in de avond zien én vastleggen door de lens van hun eigen camera.

Daarnaast organiseert hij in het bloemenseizoen fototours naar de tulpenvelden in de Kop van Noord-Holland. Bij alle tours worden foto's van de deelnemers gemaakt die ze na afloop toegestuurd krijgen.

Amsterdam Fototour

Met de Amsterdam Fototour leg je zowel de verborgen schatten van Amsterdam als de toeristische hoogtepunten vast met je eigen camera. Persoonlijke gids en reisfotograaf Tom van der Leij bezocht ruim 100 landen maar kent juist Amsterdam als een “local”. Vanuit zijn ervaring als professioneel fotograaf leert hij je op praktische wijze om je fotovaardigheden te verbeteren en hoe inwoners te benaderen.

Theorie in praktijk; professioneel leren vastleggen door je eigen lens

Wandel, fiets en vaar door Amsterdam met een camera in je hand en ontdek de stad als een 'local'. De circa drie à vier uur durende fototours gaan langs verschillende stadsdelen, van hip Oost tot het oude stadscentrum rondom de wallen.

http://tomstraveltours.com/phototour/.

Amsterdam Nacht Fototour

In de avond neemt Tom je mee op de Amsterdam Nacht Fototour. In een drie uur durende wandeling door het oude centrum krijg je de basis van fotografen met minder licht uitgelegd. Je probeert tijdens de zonsondergang de transitie tussen dag en nacht vast te leggen. Je oefent met verschillende technieken terwijl je langs zowel de toeristische als de minder bekende hoofdstedelijke highlights komt.

Je sluit de avond af met bitterballen en een heerlijk ambachtelijk biertje.

http://tomstraveltours.com/amsterdam-phototour-by-night/.

Tulpen Foto Excursie

Met de unieke Tulpen Foto Excursie heeft Toms Travel Tours een schot in de roos want hier worden typisch Nederlands cultuurlandschap en fotografie verenigd. Tom neemt je op een vijf tot zes uur durende tocht mee naar de kleurrijke bloemenvelden van Noord-Holland. Je krijgt de basistechniek van detailfotografie uitgelegd en brengt deze tips meteen in praktijk letterlijk tussen de duizenden bloemen in!

De tour gaat verder langs eeuwenoude dorpjes, windmolens, weilanden en je luncht aan de Noordzee.

http://tomstraveltours.com/custom-made-tulip-excursion/.

Kosten:

Alle tours zijn privé en op maat gemaakt. De routes van deze Amsterdam fototour zijn afgestemd op de persoonlijke interesses van de deelnemers en geschikt voor fotografieliefhebbers op elk niveau. We bieden deze op maat gemaakte tours aan voor zowel individuen als groepen en gezelschappen. We maken speciale prijzen voor speciale wensen en groepen.

De Amsterdam Fototour is vanaf € 250,- inclusief drankjes. Daarnaast is er elke tweede maandag van de maand een Open Tour van 9:00- 13:00u en kosten vanaf € 31,- p.p. Min. 3 personen.

De Amsterdam Nacht Fototour is vanaf € 175,- inclusief bittergarnituur en biologisch bier. Daarnaast is er elke derde vrijdagavond van de maand een Open Tour en kosten vanaf € 35,- p.p. Min. 3 personen.

De Tulpen Foto Excursie wordt alleen in april en mei gehouden; tot wanneer het bloemenseizoen het toelaat. Eventueel worden er in andere maanden andere bloemenvelden aangedaan op aanvraag. De prijs is vanaf € 400,- inclusief lunch, taart, drankjes en vervoer.

Voor meer informatie zie www.tomstraveltours.com of neem contact op met oprichter Tom van der Leij via onderstaande gegevens.

Toms Travel Tours

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: