Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotografiecursus op het Griekse eiland Skopelos 2020

Datum: van 29 mei tot en met 5 juni 2020 en – bij voldoende belangstelling – ook van 18 tot en met 25 september 2020
Tijd: zaterdag tot en met donderdag van 10.00 – 14.00 uur
Geschikt voor: volwassenen
Prijs: € 995,-: dit is inclusief de 5-daagse fotografiecursus, zeven overnachtingen, ontbijt en diner (met wijn bij het diner), een stadswandeling onder begeleiding van een gids (onder voorbehoud), eindexpositie met een hapje en een drankje en vijf prints van je mooiste werk
Locatie: Skopelos, Griekenland

De fotografiecursus wordt gegeven door fotografe Anja Daleman, die haar vakkennis met heel veel plezier overdraagt. Aangezien het natuurlijk belangrijk is dat iedere cursist meer dan voldoende persoonlijke aandacht krijgt, kunnen er maximaal tien mensen deelnemen. Anja leert je je camera beter te begrijpen waardoor je er creatiever mee kunt omgaan en je eindresultaat verbetert. Het gaat er niet om wat jouw camera wilt, maar wat jij wilt.

deur en raam in roze muur in Skopeloos, Griekenland
foto: Anja Daleman
  • Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de passie voor fotografie deelt en die bovendien verder wil groeien als fotograaf.
  • Je beschikt in elk geval over een digitale fotocamera waarbij het mogelijk is de sluitertijd, diafragma en ISO handmatig in te stellen, en over een zoomlens die het bereik van een groothoek heeft tot een groter bereik van bijvoorbeeld 200 mm.
  • Je neemt voldoende geheugenkaarten mee, een oplader en batterijen en eventueel een laptop, cardreader en een statief.
  • Je wilt van een ervaren fotograaf leren over de optimale belichting en scherpstelling in verschillende situaties, over het bepalen van je onderwerp en over de beste compositie voor een sterke foto.
  • En je wilt genieten van een relaxte, goed bestede vakantie op een paradijselijk eiland.

Fotografeer je liever met je smartphone? Dat kan; Anja heeft ook op dat gebied heel veel tips & tricks voor je!

Er zijn voldoende ingrediënten aanwezig op het eiland Skopelos die zich lenen voor fotografie opdrachten: portretfotografie, natuurfotografie, straatfotografie, macrofotografie, creatieve opdrachten, avondfotografie. Het fotograferen vindt voornamelijk op locatie plaats; Anja neemt je mee naar de meest fotogenieke plekken van het eiland.

fotografen op Skopeloos, Griekenland op het strand bij de kustlijn
foto: Anja Daleman

Met Smaak in Griekenland is eind 2017 opgericht door Sacha Roozemond, die ruim twintig jaar in Griekenland heeft gewerkt en gewoond en nu in Amsterdam een succesvol cateringbedrijf runt. Na een geslaagde try-out in 2018 organiseert Sacha dit jaar voor de derde keer een fotografie vakantie op Skopelos. De deelnemers verblijven in een fijn pension en hebben ieder hun eigen appartement met veranda en uitzicht op zee. Ook alleengaanden zijn van harte welkom; deze vakantie is zeer geschikt voor hen.
Zie ook www.metsmaakingriekenland.nl.

Anja Daleman werkt sinds 2006 als zelfstandig fotograaf en houdt zich voornamelijk bezig met portretfotografie, personal branding en interieur- en eventfotografie. Ze houdt van de veelzijdigheid van het vak. Ze heeft een fotostudio in Halfweg. Zie www.ashots.photography voor meer informatie over Anja.

Op 16 februari ben je van 14.00 - 16.00 uur van harte welkom op de vrijblijvende informatiemiddag op het Beukenplein 18 in Amsterdam.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: