Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotografiecursus op het Griekse eiland Skopelos

foto van silhouet van vier personen die in de avondzon bij het strand staan te fotograferen
foto: Anja Daleman

Datum: van 7 tot en met 21 juni 2019 (te boeken voor één week of voor twee weken)
Tijd: zaterdag tot en met donderdag van 10.00 – 14.00 uur
Geschikt voor: volwassenen
Prijs: € 1.550,- voor één week en € 2.575,- voor twee weken. Dit is inclusief de fotografiecursus, vlucht Amsterdam-Skiathos en terug, inclusief handbagage, transfer per boot van het eiland Skiathos naar Skopelos en terug, zeven (of veertien) overnachtingen, alle maaltijden (met wijn bij het diner), een stadswandeling onder begeleiding van een gids; eindexpositie met een hapje en een drankje en vijf prints van je mooiste werk.
Locatie: Skopelos, Griekenland

Deze fotografiecursus wordt gegeven door fotografe Anja Daleman, die haar vakkennis met heel veel plezier overdraagt. Aangezien het natuurlijk belangrijk is dat iedere cursist meer dan voldoende persoonlijke aandacht krijgt, kunnen er maximaal tien personen deelnemen.
Anja leert je je camera beter te begrijpen waardoor je er creatiever mee kunt omgaan en je eindresultaat verbetert. Het gaat er niet om wat jouw camera wil, maar wat jij wilt!

foto van het Griekse eiland Skopelos vanaf de daken zie je bergen en de zee
Skopelos
  • Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de passie voor fotografie deelt en die bovendien verder wil groeien als fotograaf.
  • Je beschikt in elk geval over een instelbare compact-, systeem- of spiegelreflexcamera met bij voorkeur een groothoek- en een telelens (of een zoomlens met groot bereik).
  • Je neemt voldoende geheugenkaarten mee, opgeladen batterijen, eventueel een laptop en een statief.
  • Je wilt van een ervaren fotograaf leren over de optimale belichting en scherpstelling in verschillende situaties, over het bepalen van je onderwerp en over de beste compositie voor een sterke foto.
  • En je wilt genieten van een relaxte, goed bestede vakantie op een paradijselijk eiland.

Fotografeer je liever met je smartphone? Dat kan; Anja heeft ook op dat gebied heel veel tips & tricks voor je!

Er zijn voldoende ingrediënten aanwezig op het eiland Skopelos die zich lenen voor fotografie opdrachten: portretfotografie, natuurfotografie, straatfotografie, macrofotografie, creatieve opdrachten, avondfotografie. Het fotograferen vindt voornamelijk op locatie plaats; Anja neemt je mee naar de meest fotogenieke plekken van het eiland.

foto van Grieks eiland Skopelos, wat bomen op een wit gesteente bij de zee
Skopelos

Met Smaak in Griekenland is eind 2017 opgericht door Sacha Roozemond, die ruim twintig jaar in Griekenland heeft gewerkt en gewoond en nu in Amsterdam een succesvol cateringbedrijf runt. Na een geslaagde try-out in 2018 organiseert Sacha dit jaar voor de tweede keer een fotografie- (en schilder)vakantie naar Skopelos.
Deze reis is geheel verzorgd en met professionele docenten. De deelnemers verblijven in een fijn pension en hebben ieder hun eigen appartement met veranda en uitzicht op zee. Er kan voor één week of voor twee weken worden geboekt en ook alleengaanden zijn van harte welkom; deze reis is zeer geschikt voor hen.
Lees meer op www.metsmaakingriekenland.nl.

Anja Daleman werkt sinds 2006 als zelfstandig fotograaf en heeft zich gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie. In juni 2018 heeft zij met veel plezier de eerste fotografiecursus op Skopelos voor Met Smaak in Griekenland verzorgd. Zie www.ashots.photography voor meer informatie over Anja.

Op 16 maart ben je van 14.00 - 16.00 uur welkom op de informatiemiddag in Sterren van de Hemel Catering, op Beukenplein 18 in Amsterdam.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: