Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Fotograferen met een Nikon D500

De D500 is een DX-camera met een hogere beeldkwaliteit dan full frame-camera’s van een paar jaar geleden, maar met het extra telebereik van de DX-camera’s.

coverfoto van Fotograferen met een Nikon D500 - Dré de Man

Zelfs in vergelijking met de huidige full frame-camera’s biedt de D500 een reeks opvallende voordelen. Hij heeft professionele eigenschappen als een zeer geringe ruis, snelle serieopnamen, een professionele ergonomie en een extra degelijke behuizing.

Het scherpstelsysteem is zelfs beter dan van welke huidige camera dan ook. Wel is de D500 een camera met nieuwe techniek. Voor wie overstapt van een D300(s) of een D7000 is er zeer veel veranderd. In dit boek is alle kennis te vinden die nodig is om de voordelen van de D500 ten volle te benutten.

De volgende onderwerpen komen aan bod

• Belichtingsdriehoek en programma’s
• Diafragma's en sluitertijden
• Scherpstelling
• Belichting en kleur
• Objectieven
• Flitsen
• Fotobewerking en filmen

Over de auteur

Dré de Man schreef al tientallen boeken over fotografie en Nikon-camera's. Hij studeerde Nederlands, volgde een dagopleiding fotografie bij Hans Götze en combineert al decennialang fotografie en journalistiek. Momenteel is hij de drijvende kracht achter de serie Dr3boek, die geheel door hemzelf wordt geproduceerd.

Fotograferen met een Nikon D500 - Dré de Man
Pagina's: 176
Prijs: € 22,95
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789059409101

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: