Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotograferen met de Nikon Z-camera - Voor de Nikon Z6, Z7 en Z50

In Fotograferen met de Nikon Z-camera is alles te vinden over de spiegelloze Nikon-camera’s zoals de Nikon Z6, Z7 en de nieuwe Z50. Met dit rijkelijk geïllustreerde boek in bezit kun je snel aan de slag met je (nieuwe) Nikon camera.

Fotograferen met de Nikon Z-camera - Voor de Nikon Z6, Z7 en Z50 door Heike Jasper, isbn 9789463561525

De inhoud van het boek is zodanig gestructureerd dat er gemakkelijk op afzonderlijke onderwerpen kan worden gezocht. Daarbij begint de auteur met een snelle introductie. Aansluitend beschrijft zij de onderwerpen belichting, scherpstellen, kleurinstellingen alsmede de nieuwe objectieven en hun eigenschappen. De functies worden aan de hand van heldere uitleg tot in de puntjes besproken. Verder is er veel aandacht voor achtergrondinformatie, tips voor instellingen en specifieke toepassingen in de praktijk. De onderwerpen flitsfotografie, filmen en accessoires ronden het geheel af.

Gediplomeerd fotograaf Heike Jasper heeft een passie voor fotografie en prachtige gedetailleerde afbeeldingen. Ze is gecertificeerd trainer, heeft gewerkt als fotograaf en is auteur van diverse boeken over camera’s en flitsers. Sinds 2004 biedt ze professionele ondersteuning aan bedrijven en zelfstandigen, maar ook aan particulieren, in groepsverband of individueel. Heike brengt technische kennis op een eenvoudige, begrijpelijke en plezierige manier over.

Fotograferen met de Nikon Z-camera - Voor de Nikon Z6, Z7 en Z50 - Heike Jasper
Pagina’s: 320
Prijs: € 32,99
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789463561525

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
gewaardeerde partners: