Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Fotograferen in Parijs

Parijs is een van de meest fotogenieke steden ter wereld. Bovendien is het voor Nederlanders een zeer populaire, betaalbare en goed bereikbare bestemming. Maar wat fotografeer je er zoal, en hoe zorg je ervoor dat die foto's ook de moeite waard zijn?

coverfoto Fotograferen in Parijs - Dré de Man, isbn 9789059407527

Dré de Man fotograaf, journalist en auteur van een dertigtal boeken over fotografie en digitale camera's vertelt hoe hij gedurende tien dagen een groot aantal fraaie foto's maakte.Hij onthult alle technische en praktische geheimen, vertel ook waar je beter wel en juist niet naartoe kunt gaan om foto's te maken en waarom je op moet passen met het fotograferen van Parijzenaars.

Daarnaast is het een fotografisch dagboek dat diep ingaat op de ideeën achter het maken van een goede foto en dat je terloops kennis laat maken met de werkwijze van fotografen als Henri Cartier-Bresson en Steve McCurry. Het dagboek leest als een trein en vertel op zeer toegankelijke wijze hoe met licht, schaduw en kleur om te gaan, maar maakt ook deelgenoot van een aantal trucs voor ingewijden.

Een boek dat interessant is voor iedereen, of je nu een gevorderde, een beginnende of helemaal geen fotograaf bent. 

Over de auteur

Dré de Man schreef al tientallen boeken over fotografie en Nikon-camera's. Hij studeerde Nederlands, volgde een dagopleiding fotografie bij Hans Götze en combineert al decennialang fotografie en journalistiek. Momenteel is hij de drijvende kracht achter de serie Dr3boek, die geheel door hemzelf wordt geproduceerd.

Fotograferen in Parijs - Dré de Man
Pagina's: 170
Prijs: € 24,95
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789059407527

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: