Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotografen van Internationaal Fotofestival Leiden nu in Photoville

De foto’s van de twintig geselecteerde fotografen van de vierde editie van het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL) zijn nu voor het derde jaar op rij te zien op Photoville in Brooklyn, New York (13-24 september 2017).

Photoville is één van de grootste gratis openlucht fotofestivals van de Verenigde Staten, met een bezoekersaantal van ruim 71.000. Foto’s van opkomend en gevestigd fototalent worden er tentoongesteld in zeecontainers.

foto: © Astrid Verhoef - Photoville 2015
foto: © Astrid Verhoef - Photoville 2015

De IPFL-container is meer dan 12 meter groot. Dat betekent dat het werk van de 20 geselecteerde fotografen in New York in de volle breedte kan worden tentoongesteld.

De internationale samenwerking tussen het IPFL en Photoville beperkt zich niet tot alleen de tentoonstelling in New York. Net als in 2014 en 2015 zal in het voorjaar in Leiden het werk van twintig opkomende Amerikaanse fotografen in zeecontainers worden tentoongesteld.

Het IPFL werkt samen met een aantal gerenommeerde internationale fotofestivals met als doel het uitwisselen van beeld van opkomende professionele fotografen. Naast Photoville werkt het IPFL ook samen met Head On Photo Festival, Australië.

Het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL) biedt Europese fotografen die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd een podium in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. De vakkundige jury heeft uit ruim 140 foto-inzendingen een prachtige selectie gemaakt die de kwaliteit reflecteert van de verschillende internationale foto-opleidingen. Uit deze twintig fotografen wordt één winnaar gekozen, die een geldprijs van 1.000 euro ontvangt. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 14 oktober 2017.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: