Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Digitale fotografie: Op reis

Fotoboek Digitale fotografie: Op reis - Piet Van den Eynde

Fotograferen op reis is een populaire bezigheid. Maar wat heb je echt nodig om die onvergetelijke momenten van je reis vast te leggen? En wat moet je vooral thuislaten? Ervaren reisfotograaf Piet Van den Eynde deelt in dit boek zijn meest waardevolle tips voor het maken van de mooiste reisfoto’s.

coverfoto Fotoboek Digitale fotografie: Op reis - Piet Van den Eynde, isbn 9789043027557

Een goede reis begint met de juiste voorbereiding: wat mag mee in je fototas? In het boek wordt aandacht besteed aan een selectie van lenzen, filters, flitsers en andere handige fotoaccessoires voor je reis.

Eenmaal ter plekke komt het aan op fototechnieken. Hoe zorg je dat je creatief blijft, ook als de middelen die je tot je beschikking hebt beperkt zijn? Piet Van den Eynde geeft je ook daarvoor talloze tips en adviezen, zodat je na afloop het thuisfront kunt laten meegenieten van die prachtige en onvergetelijke (foto)momenten. Tot slot geeft hij suggesties voor het beheren, bewerken en delen van je reisfoto’s.

In dit boek

• De juiste camera’s, lenzen en andere accessoires kiezen
• Tips voor belichting en compositie
• Betere reisportretten en landschapsfoto’s maken
• Omgaan met digitale bestanden op reis
• Vaak voorkomende problemen met reisfoto’s in de nabewerking oplossen
• Foto’s delen via fotoboek, diavoorstelling, afdruk of website

Piet Van den Eynde is freelance fotograaf en auteur. Hij heeft een passie voor reisfotografie en het portretteren van mensen in hun eigen omgeving. Hij reisde een jaar lang op de fiets door Azië voor het Portraits of Asia-project. Wanneer hij niet op reis is, geeft Piet training in flitsfotografie en fotografische software.

Digitale fotografie: Op reis - Piet Van den Eynde
Pagina's: 143
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043027557

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: