Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

Canon kopen? Extra aantrekkelijk bij CameraNU.nl

Nu tot €500,- Canon-tegoed bij CameraNU.nl

Een nieuwe Canon camera of lens kopen is deze zomer extra aantrekkelijk bij CameraNU.nl. Tijdens de Canon Zomerpromotie 2018 kun je op verschillende manieren geld besparen. Bij de geselecteerde actieproducten kies je voor een Canon-tegoed op een volgende aankoop óf voor een cashbackbedrag. Hierbij lopen de Canon-tegoeden op tot maar liefst €500,- en de cashbacks tot €400,-. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2018.

Nu tot €500,- Canon-tegoed bij CameraNU.nl

Naast voordeel op fotocamera's en objectieven heeft Canon ook een videocamera, een flitser en printers toegevoegd aan de Zomerpromotie. Bij CameraNU.nl zie je bij de geselecteerde actieproducten op hoeveel Canon-tegoed of cashback je kunt rekenen.

Maximaal voordeel met Canon-tegoed

Wil je het maximale voordeel halen uit deze zomeractie, dan kies je voor een Canon-tegoed. Dit tegoed gebruik je direct of op een later moment voor een ander Canon product. Zo krijg je dus zelfs korting op producten waar geen cashback voor geldt.

Voorbeeld: Je koopt de populaire Canon EOS 800D spiegelreflexcamera en bestelt er meteen een extra originele Canon LP-E17 accu bij. Na registratie bij Canon heb je de accu uiteindelijk gratis gekregen.

Wil je kortingen stapelen? Combineer dan de actieproducten uit de Zomerpromotie met de Virtual Kit Promotion van Canon.

Of ga voor de cashback

Als je niet van plan bent om binnenkort nog een Canon-product aan te schaffen dan is een cashback de juiste keuze. Na registratie bij Canon staat het cashbackbedrag binnen 30 werkdagen op je bankrekening.

Bestel dit boek
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Zorg ervoor dat ons mailadres voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat: info@fotografie.nl

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: