Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

CameraNU.nl nieuwe fotografiepartner PEC Zwolle

CameraNU.nl en PEC Zwolle gaan samenwerken. Het op Urk gevestigde bedrijf, gespecialiseerd in alles op het gebied van het maken van beelden in de breedste zin van het woord, wordt in het nieuwe seizoen de fotografiesponsor van de club. Beide partijen hebben de intentie om de samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Henri van Rheenen, commercieel manager van CameraNU.nl vertelt: "CameraNU.nl is sinds 2003 een begrip en verkoopt alles op het gebied van het maken van beelden. Wij zijn echter geen doorsnee fotografiebedrijf. Wij creëren content in de breedste zin van het woord. Deze vorm van sponsoring is nieuw voor ons. Voetbal is emotie, maar dat geldt zeker ook voor fotografie. Successen wil je delen en mooie foto’s ook. Onze naam, die landelijk bekend staat, willen we ook regionaal sterker maken. Onze winkels zitten op Urk, in Apeldoorn en in Eindhoven, maar ons verzorgingsgebied reikt veel verder. De regio Zwolle spreekt ons in dat opzicht ontzettend aan.”

foto: Van links naar rechts Jurian Meijntjes (PEC Zwolle), Henri van Rheenen (CameraNU.nl), Ricardo van den Burg (CameraNU.nl) Joost Broerse (PEC Zwolle).
foto: Van links naar rechts Jurian Meijntjes (PEC Zwolle), Henri van Rheenen (CameraNU.nl), Ricardo van den Burg (CameraNU.nl) Joost Broerse (PEC Zwolle).

Commercieel directeur Joost Broerse: "Samen gaan we een leuk activatieprogramma starten waarbij de supporters van PEC Zwolle, die een passie hebben voor fotograferen, worden betrokken. Voetbal is een beleving die vastgelegd wordt op foto en video en met CameraNU.nl hebben we een partner die hiervoor alles in huis heeft. Met dit op Urk gevestigde bedrijf hebben we een regionaal bedrijf met landelijk bereik aan ons weten te binden.”

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: