Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

CameraNU.nl beste fotowinkel van Nederland

CameraNU.nl is de beste fotowinkel van Nederland. Dat maakte de Consumentenbond deze week bekend, na een onderzoek onder 8600 mensen die online aankopen doen. CameraNU.nl scoort gemiddeld een 9.2 bij de webwinkels voor elektrische apparaten en is daarmee tweede in deze categorie, net na Coolblue.nl.

De uitslag bevestigt de uitstekende reputatie van CameraNU.nl als dé foto- en videospecialist van Nederland. Alle medewerkers delen de passie voor fotografie en hebben kennis van de techniek en de apparatuur. De winkel staat bekend om zijn hoge klanttevredenheid, uitmuntende service en snelle dienstverlening. Dit komt dan ook naar voren in het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond. CameraNU.nl onderscheidt zich van de eerstvolgende fotowinkel onder meer met de klantenservice, retourprocedure, beloofde levertijd en het prijsniveau.

De score van de klantenservice van CameraNU.nl is goed voor een gedeelde eerste plaats met Coolblue.nl. In het onderzoek geeft 91% van de klanten aan tevreden te zijn over de klantenservice van CameraNU.nl.

We winkelen massaal online, stelt de Consumentenbond. ,,Er is keuze uit tienduizenden webshops. Welke winkels zijn favoriet en waarom?’’, wilde de bond weten. In totaal gaven 8600 mensen hun mening over de webshop waar ze recent nog een aankoop hebben gedaan. De uitslagen hiervan heeft de Consumentenbond onderverdeeld in verschillende categorieën. CameraNU.nl is de beste fotowinkel bij de webshops voor elektrische apparaten. Naast fotowinkels in deze categorie vallen alle winkels die huishoudelijke en ‘digitale’ apparaten verkopen. Coolblue.nl voert de lijst aan met een 9.3. CameraNU.nl eindigde als tweede met een 9.2.

Bekijk hier alle resultaten van het onderzoek van de Consumentenbond.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: