Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Bewuster en beter fotograferen met de Nikon D7000/D7100 en D80/D90

Een digitale spiegelreflexcamera als de Nikon D7000/D7100 of de D90 of D80 wordt niet gekocht om in de volautomaat foto’s mee te nemen. Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het monteren van een kastje van Ikea. Supergemakkelijk en het resultaat is helemaal niet slecht. Maar wat te doen als het kastje iets hoger of iets smaller moet zijn?

coverfoto Bewuster en beter fotograferen met de Nikon D7000/D7100 en D80/D90 - Hans Frederiks, isbn 9789059406667

Een Nikon laat zijn kwaliteiten pas echt zien op het moment dat het heft zelf in handen wordt genomen en er volledige controle is over zaken als sluitertijd, diafragma en gevoeligheid, maar ook over bijvoorbeeld scherpstelpunt en witbalans.Dit boek leert – naast de algemene basis van fotografie – de specifieke mogelijkheden, bediening en prestaties van de Nikon D7000/D7100 of de D90 of D80 ten volle te benutten.

Deze uitgave is dus geen uitgebreide standaardhandleiding die alleen de functie van een knopje of menuoptie vertelt, maar vooral een boek dat ingaat op de achterliggende principes en uitlegt wanneer deze toegepast moeten worden.

Geen kunstjes, maar het vergaren van kennis staat centraal, geïllustreerd door inspirerende voorbeelden. Met dit boek en een Nikon camera is de lezer goed toegerust voor het maken van geslaagde foto’s.

De auteur

Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van vormgeving op het web en print, hij is hoofdredacteur van Dzone, hèt tijdschrift voor designers en fotografeert al zijn hele leven lang, met als specialisatie panorama’s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op zijn site.

Bewuster en beter Fotograferen met de Nikon D7000/D7100 en D80/D90 - Hans Frederiks
Pagina's: 288
Prijs: € 29,95
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789059406667

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: