Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Bewuster en beter Fotograferen met de Nikon D7000 & D80/D90

Deze uitgave in de succesvolle Bewuster en beter-serie is geen uitgebreide standaardhandleiding die alleen de functie van een knopje of menuoptie vertelt, maar vooral een boek dat ingaat op de achterliggende principes en uitlegt wanneer deze toegepast kan worden.

Bewuster en beter Fotograferen met de Nikon D7000 & D80/D90 - Hans Frederiks, isbn 9789059404977

Geen kunstjes, maar het vergaren van kennis staat centraal, geïllustreerd door inspirerende voorbeelden. Met dit boek en een Nikon camera is de lezer goed toegerust voor het maken van geslaagde foto’s.

De auteur

Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van vormgeving op het web en print, hij is hoofdredacteur van Dzone, hèt tijdschrift voor designers en fotografeert al zijn hele leven lang, met als specialisatie panorama’s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op zijn site.

Bewuster en beter Fotograferen met de Nikon D7000 & D80/D90 - Hans Frederiks
Pagina’s: 263
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789059404977

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: