Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Amsterdam Art Weekend 2019

Van donderdag 21 tot en met zondag 24 november vindt de 8ste editie van Amsterdam Art Weekend plaats. Tijdens Amsterdam Art Weekend openen de beste hedendaagse kunstinstellingen van de stad gezamenlijk hun deuren om de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse kunst te tonen. Het vierdaagse evenement verbindt galeries, projectruimtes, musea, kunstinstellingen en residentieprogramma's met de lokale gemeenschap, evenals kunstprofessionals en verzamelaars van over de hele wereld.

Kunstliefhebbers worden uitgenodigd om het hedendaagse kunstveld te verkennen via het Public Program, terwijl het Professionals & Collectors Program een meer diepgaande ervaring van de hedendaagse kunstscene biedt.

foto:  © Giulia Crispiani en Golrokh Nafisi - A Manifesto Against Nostalgia, performance, courtesy of Framer Framed

Nu het hoofdstedelijke kunstklimaat met de komst van een aantal nieuwe bestuurders een nieuw elan heeft gekregen, heeft ook de programmering van het internationaal georiënteerde Amsterdam Art Weekend een opfrisbeurt ondergaan. Amsterdam Art wijdde vorig jaar in samenwerking met ArtReview een internationale conferentie aan het onderwerp Inclusiviteit in de kunstwereld. De uitkomsten en aanbevelingen zijn in het Amsterdam Art Weekend 2019 zichtbaar in het programma.

Amsterdam Art Weekend trekt jaarlijks meer dan 45.000 bezoekers.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: