Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Amsterdam Art Weekend 2018

Van 22 tot en met 25 november 2018 beleeft Amsterdam Art Weekend zijn zevende editie. In het kader van dit weekend organiseert Amsterdam Art dit jaar voor het eerst een conferentie. Hedendaagse kunstprofessionals en geïnteresseerden vanuit de hele wereld buigen zich op 22 november over een actueel thema binnen de kunstwereld.

Tijdens deze eerste conferentie gaan internationale en lokale gasten met elkaar in gesprek over hoe de hedendaagse kunstwereld inclusiever kan worden. Inclusiviteit komt niet alleen tijdens de conferentie aan bod; het thema houdt meerdere deelnemende kunstinstellingen bezig.

foto: © Paul Coiker, Eggs and Rarities - Courtesy of tegenboschvanvreden
foto: © Paul Coiker, Eggs and Rarities - Courtesy of tegenboschvanvreden

Amsterdam Art Weekend presenteert in dit laatste weekend van november op meer dan vijftig locaties de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse kunst en biedt bezoekers vier dagen lang de kans de meest uiteenlopende, veelal kosteloze events en de nieuwste tentoonstellingen bij te wonen.

Op vrijdagavond vindt de Gallery Night plaats. Op deze avond openen 28 galeries tegelijkertijd hun deuren. Nieuw dit jaar is de samenwerking met ODAM, de gallery take over van Stichting Stem van de Nacht. Deze organisatie gaat een aansluitend programma met muziek, performances en meer verzorgen. De hele avond is gratis toegankelijk voor publiek.

foto homepage: © Zanele Muholi - Title to be confirmed, Philadelphia 2018 300cmHx213cmW - Sarah Smith
Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: