Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Alles over Fotografie - Chris Gatcum

Alles over Fotografie door Chris Gatcum is een boek dat de veranderingen binnen de fotografie behandelt, sociaal en digitaal. Een boek dat compleet is. Leer alles over diafragma, belichting, ISO-waarde, lenzen, scherpstelling, flits, compositie, verlichting, zwart-wit, bokeh, digitale beeldbewerking en analoge camera's.

De belangrijkste aspecten van de fotografie worden toegelicht aan de hand van talloze schema's, eenvoudige voorbeelden en deskundige tips.

Alles over Fotografie - hét handboek om met elke camera de best mogelijke foto's te maken. Auteur Chris Gatcum, isbn 9789048315734

Veertien topfotografen uit verschillende takken van de fotografie delen hun werk, kennis en tips in boeiende masterclasses, om nieuwe ideeën op te kunnen doen.

Ook het fotograferen op film is tegenwoordig weer helemaal in. Maar weinig mensen weten nog hoe film moet worden ontwikkeld. Daarom is er in dit een boek een duidelijke, stapsgewijze handleiding opgenomen, evenals een overzicht van dokabenodigdheden.

In essentie draait het er bij fotografie om de juiste hoeveelheid licht op uw film of sensor - of op welk toekomstig technisch hoogstandje ook - te krijgen, en dat gold ook voor iedere andere fotograaf uit het verleden.

Volgens Gatcum zijn de onderliggende vaardigheden van de fotografie door de tijd heen nooit veranderd: "Beheers de vaardigheden en je beheerst de fotografie. Belangrijk is dat je eropuit trekt met de spullen die je bezit en fotografeert. Daadwerkelijk foto's maken is de enige manier waarop alle pioniers, vroeger en nu, de fotografie vooruit hebben gebracht en zullen brengen."

  • Leer met elke camera prachtige foto’s maken
  • Ontdek hoe professionals fotograferen in een reeks inspirerende masterclasses
  • Werk via duidelijke illustraties vanaf de basis naar geavanceerde technieken
  • Ingewikkelde concepten worden eenvoudig uitgelegd; met tips, aanwijzingen, illustraties en diagrammen
  • Duidelijke uitleg van fotografische technieken die iedereen kan leren

Chris Gatcum is de afgelopen twintig jaar op allerlei manieren met fotografie bezig geweest. Hij was professioneel fotograaf, journalist, tijdschriftredacteur en succesvol auteur. Chris is een gedreven voorvechter van zowel experimentele digitale als traditionele fotografie. Hij is niet alleen volkomen thuis in de cameratechniek, maar weet de kunst van het fotograferen ook op een duidelijke manier uit te leggen.

Alles over Fotografie - Chris Gatcum
Pagina's: 473
Prijs: € 24,99
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
ISBN: 9789048315734

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: