Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Adobe Photoshop CC2018 - tips, trucs en technieken

Cover Adobe Photoshop book

Adobe Photoshop CC2018 Tips, trucs & technieken is vooral handig voor wie werkt met onderwerpen als kleurcorrectie en montages. Een nuttige verzameling praktische tips, handige trucs en wetenswaardigheden voor Photoshop CC2018. De tientallen tips en trucs in het boekje zijn toegankelijk, maar enige voorkennis van Photoshop is wel een vereiste.

Elke tip beslaat in dit boek een spread. Bij de tips vind je vaak nog extra (kleine) tips, een terzijde of fijne weetjes. Met regelmaat wordt de stroom tips onderbroken door een workshop, waardoor je een onderwerp praktisch kunt uitdiepen. Via de uitgebreide index vind je snel het onderwerp waar je meer over wilt weten, maar je kunt het boek ook gewoon van A tot Z lezen uiteraard.

Dit tips en trucs-boek voor Photoshop is bedoeld voor beginnende tot redelijk gevorderde dtp’ers, vormgevers, commerciëlen en webbouwers. En uiteraard voor ieder ander die – voor welk doel ook – geïnteresseerd is in Photoshop. 

Van dit boek is een webversie beschikbaar. Na registratie is er gratis toegang, plus relevante extra's.

Auteur Jan Ris is Photoshopper van het eerste uur en altijd op zoek naar het naadje van de kous en naar de snelste tips en de beste trucs. Hij gebruikt zijn kennis voor het dagelijks studiowerk, maar vooral ook voor de trainingen die hij geeft in z'n eigen bedrijf in Almere.

Adobe Photoshop CC2018 - tips, trucs en technieken - Jan Ris
Pagina’s: 144
Prijs: € 24,99
Uitgever: Van Duuren

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: