Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

8 juni: Fotografencafé Kasteel Woerden Online

Het Fotografencafe Kasteel Woerden: maandag 8 juni 2020

Vanwege de maatregelen ivm COVID-19 gaat het vertrouwde Fotografencafé Kasteel Woerden online verder. Op maandag 8 juni 2020 staat om 19.00 uur een nieuw programma op de website.

Programma

Fotoplaza

Aanstormend fototalent kan tijdens Fotoplaza belangwekkend eigen werk presenteren. De eerste keer online: Henri Blommers met Plastic Utopia.

foto: © Hazel Ling - portret jong meisje blond op een stoel
foto: © Hazel Ling

Gesprek met Jeroen Toirkens | Borealis project

Een indringend foto-document over de betekenis voor onze leefomgeving van de Boreale wouden in het noorden van de Verenigde Staten, Europa en Azië. Samen met Jelle Brandt Cortius maakte Jeroen de afgelopen vijf jaar acht verschillende reizen naar het noordelijke wouden gebied. In dit project laat de fotograaf niet alleen zien wat de betekenis van deze wouden is voor ons bestaan op deze planeet, maar ook hoe we omgaan met deze bossen en wie ervan leven.

Fotobesprekingen door Jeroen Toirkens

De portfolio-reviews blijven behouden. Jeroen bespreekt de portfolio’s van Wim van der Meeren, Sip Helder, Hazel Ling en Pauli en Rob Gerritsen.

Sluitertijd

Geïnspireerd door de tijd waarin we nu leven, vragen we onder het motto Sluitertijd een fotograaf iets bijzonders over het vak van de fotograaf te vertellen. Dies Groot bijt op 8 juni de spits af met een overdenking over de meest basic camera ter wereld.

Voor meer informatie: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: