Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

7 augustus: Fotografencafé Kasteel Woerden met Anaïs López

Het Fotografencafe Kasteel Woerden organiseert op maandag 15 mei 2017 een café-avond met als speciale gast Anaïs López.

De Migrant

Anaïs López; veelzijdig, onderzoekend en ondernemend. Ze werkt voor kranten en tijdschriften en haar eigen projecten hebben verschillende nominaties en prijzen gewonnen. Anaïs wil met fotografie en film verhalen vertellen die belangrijk zijn. Ze geeft een preview van haar recentste multimediale project.

Anaïs López

Anaïs ontmoet in Singapore een kleine zwarte vogel. Het blijkt een buitengewone vogel, met een buitengewoon verhaal. Verering, verbanning en vergassing zijn slechts een paar elementen uit zijn roerige levensloop. Deze ontmoeting is de aanleiding voor een verhaal over omgang met dieren en breder nog: de omgang met ongewenste elementen in onze maakbare wereld. De Migrant: een waar gebeurd vogelverhaal!

Fotobespreking een op een in het café-restaurant: 21.30 uur

Neem werk mee voor een toets op kwaliteit of een advies over aanpak en richting. Intekenen vanaf 19.30 uur bij één of meer fotografen voor 15 minuten. De intekenlijsten liggen op de Lange Tafel.

  • Corrie de Kruif: pakt de emotie op
  • Barend Houtsmuller: inspirerend, enthousiast en opbouwend
  • Henk Bothof: onderzoekend en vragend 
  • Con van der Staa: product-, portret-en lanschapsfotografie. Docent bij Statief.

De Lange Tafel: 21.30 uur  

Aan de Lange Tafel kunnen fotografen, galeriehouders en foto-liefhebbers in gesprek en elkaar werk presenteren. Anaïs López signeert eigen werk.

Parkeren: achter het Kasteel, parkeergarage Castellum of aan het Excercitieveld.

De toegang tot Fotografencafé Kasteel Woerden is gratis. Elke bijdrage is welkom.

Voor het fotografendiner om 18.30 uur, verzorgt door de keuken van Kasteel Woerden, kan men reserveren tot 6 augustus via 0348 - 43 60 00 of  info@kasteelwoerden.nl

Team Fotografencafé Kasteel Woerden bestaat uit: Aart Sliedrecht, Adri Frijters, Bert Muller, Josée van Attekum, Mirjam Leeflang.

Reserveren: fotografencafekasteelwoerden@gmail.com

Voor meer informatie: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
gewaardeerde partners: