Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

6 augustus: Fotografencafé Kasteel Woerden met Bart Siebelink

Bart Siebelink - Natuurfotografie 2.0

Het Fotografencafe Kasteel Woerden organiseert op maandag 6 augustus 2018 een café-avond met als speciale gast Bart Siebelink.

Bart staat bekend als een creatieve, eigenzinnige natuurfotograaf, wiens werk geregeld in de prijzen valt bij wedstrijden. Vorig jaar won hij in twee categorieën van de Groene Camera.

‍foto: © Bart Siebelink, krokodil
‍foto: © Bart Siebelink

Voor hem is fotograferen een proces van associëren. Een proces dat begint met kijken maar waarbij je je laat leiden door je gevoel en fantasie. Inspiratie beschouwt hij als een mindset die hij zelf genereert, onafhankelijk van plaats of onderwerp. Dan maakt hij van een doodnormaal onderwerp een bijzonder beeld. Het onderwerp blijft meestal herkenbaar, maar hij voegt een laag toe die de fantasie prikkelt.

Om zijn passie voor de natuur expressie te geven kan hij terug grijpen op kennis en inzichten opgedaan in zijn studie Ecologie aan de VU in Amsterdam. Zijn creatieve ontwikkeling heeft hij verdiept aan de Design Academy in Eindhoven; leren kijken en nadenken over wat een beeld nodig heeft om de aandacht te pakken.

Bart deelt zijn passie en kennis op een enthousiaste en toegankelijke manier. Via workshops, fotoreizen, mentorgroepen, het kennis- en educatieplatform Centrum voor Natuurfotografie en het Handboek natuurfotografie.

Fotografencafé Kasteel Woerden | Ridderzaal
Maandag 6 augustus 2018 om 20.00 uur.
 

Aanmelden is niet nodig.

Restaurant 21.30 uur: Portfolio besprekingen en de Lange Tafel.
Neem je portfolio mee voor een bespreking met onze professionele reviewers bij daglichtlampen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

TOEGANG GRATIS | VRIJ PARKEREN

Workshop: Op zoek naar metaforen.

Ridderzaal | Aanvang 13.30

Bij Fotografencafé Kasteel Woerden is er ook op maandag 6 augustus de workshop Op zoek naar Metaforen door Bart Siebelink.

In deze workshop maakt Bart jou deelgenoot van zijn speciale manier van kijken. Je leert te denken en fotograferen vanuit associatie en fantasie. De gewoonste onderwerpen krijgen daardoor opeens een nieuwe betekenis. Fotograferen zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Lees meer over de workshop.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: